Welkom in het ARX Theater

2015

 
 

Wij willen u hier informeren over ons theater (waar we bijzonder trots op zijn) en ons programma.

We hopen u binnenkort te mogen ontvangen.


Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

 
Dit is Bronckhorst, 

een plattelandsgemeente in de Achterhoek. Een gebied dat zich kenmerkt door prachtige natuur en een bevolking die de dingen met een nuchtere blik bekijkt.
Midden in Bronckhorst, tegen het bosrijke landgoed “’t Zand” vindt u ons theater: een bescheiden maar tegelijkertijd zeer sfeervolle en exclusieve zaal gebouwd in de jaren ‘50. Na een grondige restauratie is het theater weer in haar oude glorie hersteld. Vroeger had het zaaltje een betekenis voor de buurt. Wij hebben die functie teruggebracht, maar dan voor een breder publiek. Daarbij kunt u denken aan vergaderingen, presentaties, relatiedagen, lezingen, kleinschalige muziek- en theatervoorstellingen.

De unieke stijl van het theater, gelegen in een van de mooiste stukjes van de Achterhoek, biedt u een luxueuze, inspirerende en exclusieve mogelijkheid om met uw gasten te verblijven.

De combinatie van het Theater met een van culinaire pareltjes van de Achterhoek, Restaurant Wolfersveen, Cuisine Toine Smulders, biedt u de garantie dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

ARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlARX_Theater.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9shapeimage_1_link_10shapeimage_1_link_11shapeimage_1_link_12shapeimage_1_link_13shapeimage_1_link_14shapeimage_1_link_15shapeimage_1_link_16shapeimage_1_link_17shapeimage_1_link_18shapeimage_1_link_19shapeimage_1_link_20shapeimage_1_link_21shapeimage_1_link_22shapeimage_1_link_23shapeimage_1_link_24shapeimage_1_link_25shapeimage_1_link_26shapeimage_1_link_27shapeimage_1_link_28shapeimage_1_link_29
nieuwsbrief
http://www.arxtheater.nl/news/index.php

Van harte welkom op onze site.

Wij kijken terug op een prachtig filmavonden en gaan nu druk in de weer met de programmering voor het najaar. Wij wensen u een mooie zomer en hopen u straks weer te mogen ontvangen.


agenda/Artikelen/2015/6/8_Fijne_zomer%21.html